Velkommen!

Julegenserbutikken så dagens lys i 2016. Siden den gang har vi solgt flere hundre tusen plagg til kunder over hele Europa. På denne siden gir vi deg en rask introduksjon til hvem vi er!


"More is more and less is a bore!"
- Iris Apfel, amerikansk moteikon

Det hele startet i 2015 da vi var to kamerater som prøvde å kjøpe julegensere selv. Utvalget var dessverre snevert i hele Europa, og vi tenkte med ett at dette er noe vi burde gjøre noe med. Våren 2016 startet vi med forberedelsene til julesesongen, og kjøpte inn et lite parti med morsomme julegensere.


"Målet vårt har fra dag én vært å få folk til å smile og le litt ekstra i jula!"

Da jula kom ventet vi i spenning på at den første ordren skulle tikke inn, og til vår store overraskelse ble vi utsolgt mye raskere enn vi hadde forventet! Da var det bare én ting å gjøre: videreutvikle konseptet og forberede seg enda bedre til neste jul!

Siden 2016 har vi utvidet både sortimentet og antall butikker. Nå selger vi julepysjer, onesies og masse morsomt tilbehør i tillegg til vårt store utvalg av julegensere. Vi sender til hele Europa fra flere lagerhus, og det er ingenting som gleder oss mer enn å se våre fornøyde kunder vise frem julegenserne våre i sosiale medier, samt alle de tusenvis av gode tilbakemeldingene vi har fått på e-post og telefon.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul! Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med oss, så svarer vi så fort vi kan.