Bli en SillySanta Ambassadør!

Vi ser hele tiden etter nye samarbeidspartnere i sosiale medier - enten det er TikTok, Instagram, Snapchat eller YouTube - vi digger alle plattformer!

FYLL INN SKJEMA HER

Hvem ser vi etter?

Vi leter etter ambassadører som kan lage engasjerende innhold og/eller har mange følgere og høyt engasjement. Jo mer personlig, jo bedre! Om du er kjent for å være spesielt opptatt av ting som jul, halloween, Mummi eller andre ting som kan kobles til produktene vi selger, er det veldig bra!

For oss er det viktig at du:

  • Lager noe innhold som har en humoristisk vri
  • Viser litt av hverdagen uten filter
  • Deler hyggelige øyeblikk med venner eller familie

Hva gjør du som ambassadør?

En ambassadør er en som er flink på sosiale medier - enten ved å lage morsomt og engasjerende innhold, eller ved å promotere våre produkter.

Vi ser etter ambassadører som vil være med på å:

  • Kjøre konkurranser med våre produkter som premier på egne profiler
  • Lage innhold i form av bilder og video (TikToks/reels og eventuelt annonser) - både til egne profiler og våre
  • Skaffe nye kunder via en unik link som gir deg en prosentandel av salget

Hva får ambassadøren?

Vi har morsomme og komfortable klær til alle sesongene i året - juleklær, chilleklær, påskeklær, badetøy og utkledning til for eksempel Halloween.

Som ambassadør vil du få tilsendt klær og andre ting kostnadsfritt gjennom hele året, i bytte mot innhold og promotering.

Du kan også få en unik lenke du kan dele til dine følgere, hvor du får en prosentandel av salgene du genererer og også en rabattkode til dine følgere dersom du kvalifiserer for det.

Høres dette interessant ut?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg! Vi får veldig mange henvendelser, så det kan ta litt tid før du får svar.

FYLL INN SKJEMA HER