Hvordan løse opp stemningen på jobben i førjula

Jula er tid for fest og moro, men de fleste må likevel jobbe helt fra til siste arbeidsdag før julaften. Noen må til og med jobbe i jula, og for dem er det ekstra viktig å sette litt fart og lys i hverdagen, det akk så traurige og kjedelig arbeidsdagen. 

For alle kan gjøre sitt for at stemningen på arbeidsplassen kan bli litt løsere og ikke like høytidelig som den har vært i alt for lang tid allerede. Gå heller inn i høytiden med litt moro på jobben. Det kan løse opp stramme viktigperer og få fram latteren selv til en sint sjef. 

Sjekk ut disse julegenserne til han og henne!

Latter og glede med julegensere

Det er mange ting man kan gjøre uten at det går for mye ut over arbeidsinnsatsen, heller tvert i mot. For med latter og glede sprer man også arbeidslyst og øker produksjonen betraktelig. Kanskje man kan foreslå ett nytt juleantrekk for sjefen sjøl, slik at ikke dagene blir så lange og uendelig tørre.

Julegensere er moro!

Kanskje kan man til og med skape en slags ny tradisjon, hvor alle må kle seg i de morsomt kreasjoner, nisseluer og morsomme gensere. Hvert år 1. desember er det på igjen, og alle stiller opp i sine mest morsomme plagg. Det blir ekstra utfordrende for den nye kollegaen, som ikke vet helt om han skal tro på de interne lekene og om han skal komme i den morsomme julegenseren han fikk forrige jul eller ikke. 

Juletid er festtid

For de fleste er juletiden en ypperlig anledning til å løse litt på snippen og ta seg en skikkelig fest med gode kollegaer. Julebordsesongen er både elsket og hatet. At mange ender opp ravende rundt uten mål og mening er selvfølgelig en sjanse man må ta. Likevel er det ganske morsomt om alle har på sine morsomme julegensere som de har samlet på i mange år allerede.

Det man kan gjøre er å velge seg et tema, og danne en skikkelig temafest eller tema-forening. Slagord som "La julenissen leve" og "Rudolfs venner" kan være med på å sprite opp stemningen allerede før drinkene er på bordet. 

Samhold skaper bedre resultater

Noe av det viktigste på en arbeidsplass er samhold og godt miljø. For å få alle til å dra i samme retning og jobbe for de såkalte "big HAIRY goals", de hårete målene, så må også humor med inn i bildet. Når det legges til rette for samhold og god kommunikasjon, vil man også oppleve at resultatene vil gå opp.

Kanskje blir man bedre kjent med sidemannen og kanskje lærer man helt nye ting. Derfor er det viktig å ikke ta seg selv så høytidelig og ta seg tid til å tulle og le sammen med sine medarbeidere. 

Har man ikke en morsom julegenser, kan man ønske seg det i julegave. Dette er en super gave selv til gamlefar eller minstemann. Julegensere og andre morsomme tilbehør setter en ekstra spiss på en ellers kjedelig arbeidsdag, og kan gi et samhold som kan blir til noe helt spesielt. 

Neste gang du skal på jobb, kan du ta med deg en julegenser på sjefens kontor, og forklare han hvordan dere skal nå nye høyder med felles moro i førjuls eller når det måtte passe seg. For det finnes ingen dårlige tidspunkt til å tulle litt på jobben!


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post