Kjendiser som ligner på julenissen

Uten at barna vet det er det enten onkel eller en god venn som har kledd seg ut som julenissen. Med løsskjegg og puter under drakten er alt klart for å levere ut julegavene som de har ventet så lenge på. 

Noen kunne sikkert også kommet unna uten alt for mye maskerade, for noen ser nesten nøyaktig ut som nissefar selv. Her kommer noen kjendiser som lett kunne ha trådt inn i rollen som julenisse på julaften.

Norske kjendiser

Det er ganske forskjellig hvordan folk ser på julenissen, men noen fellestrekk kjenner man igjen. For det første må ha ha skjegg, og for det andre bør ha være god og rund. Uten å sette noen i bås, her er noen forslag.

Kong Harald

Selv om han mangler skjegg, vet vi at kongen har et godt lag med ungene. Hvert år er han selveste midtpunktet når familien samles foran juletreet. Det er ikke vanskelig å se for seg kongen utkledd i nissekostyme, selv om barna helt sikkert ville kjenne igjen den karakteristiske stemmen hans. 

Dessuten er jo kongen godt besatt, så han vill nok kunne gi noen julegaver eller tre.

Sjekk ut noen julegensere her!

Kristofer Hivju

Selv om skjegget er knallrødt og karen ikke er veldig tykk, har han likevel noe ved seg som gjør han til en god julenisse. Med litt spray i skjegget og en nisselue på toppen spiller Hivju rollen som Fader Christmas perfekt. 

Med sine skuespiller talenter er han dessuten utmerket for rollen, når familie og venner samles for en fredelig julefeiring. Om det er sant, vites ikke. 

Mullah Krekar

Om Mullahen selv hadde tatt på seg rollen som julenissen er ikke godt å si. Men det hvite skjegget og pondusen gjør han til en hjertelig julenisse. Mullah Krekar liker ikke å bli løftet opp uten forvarsel, men er likevel en "kjerne-Krekar". Han trenger egentlig bare å skifte ut turbanen med nisselue, så har vi en strålende etterligning.

Kjendis julenisse

Utenlandske kjendiser 

I den utenlandske kjendisverden, finner vi også mange kandidater til julenissen. Noen er store, mens andre er små. Det er skjegg og utstråling som teller aller mest.

Gandalf

Vi kjenner han som Gandalf men heter egentlig Ian McKellen og er en britisk skuespiller. Han har i mange av filmene han spiller i langt hvitt skjegg, og har nesten en gudelignende mystikk over seg. Andre kjenner han igjen fra andre filmer som X-Men og Skjønnheten og Udyret. Med Gandalf som julenisse, vil man få et spennende eventyr som alltid ender godt.

Joaquin Phoenix

Denne tilbaketrukne amerikanske skuespilleren begynte plutselig å anlegge skjegg. Det grodde og grodde og fyren var ikke til å kjenne igjen. Men denne fantastiske skuespilleren ville kledd julenissen i rolle på en fantastisk måte. En litt besudlet, men likevel klassisk julenisse alltid med et lurt smil om munnen. 

Donald Trump

Ikke har han skjegg og ikke er han så populær blant de fleste som kjenner seg på politikk og sånt. Men med sin lyse hentesveis og gode mage, er det nok mange som kunne se for seg denne presidenten i julenissens drakt. 

Donald er jo en kjemperik investor og entreprenør som eier skyskrapere og har deltatt i realityshow. Hva kommer denne julenissen med i sekken sin i år mon tro? Helt sikkert er det at han prøver å skape forsoning på noen områder, samtidig som han har en kort lunte når det gjelder andre ting. 

Det er jo ikke sikkert noen av disse kjendisene eller andre for den saks skyld blir julenisse dette året, men hvem vet, kanskje din neste julenisse er en kjendis med godt lynne og julegaver i en sekk. 

 

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post