Julegenseren – et plagg for alle!

Julegenseren var nok opprinnelig tiltenkt et voksent publikum, men ettersom populariteten er stadig økende er det ikke overraskende også et tilsvarende voksende marked for de yngste av oss, nemlig barna. Det er ingen grunn til at ikke barna skal kunne ha sin helt egen kolleksjon med julegensere for barn, julen er tross alt en av de (om ikke den) viktigste høytiden for dem.

Mens de voksne julegenserne ofte er preget av et noe mer konservativt mønster, med mindre de er av den humoristiske sorten, har barna et betydelig bredere spekter å boltre seg i. I motsetning til de voksnes mer tradisjonelle stilart har barna en rekke julefortellinger de kan hente motiver fra, og finner de ikke akkurat det mønsteret de ønsker seg kan de med enkle midler lage det selv. Alt man trenger er en rød (eller kanskje grønn?) genser, litt stofflim og filt i de fargene man ønsker seg. Så er det bare å sette i gang og klippe og lime, bokstavelig talt, og lage seg den genseren man vil. Vil man ha en julegenser som både kan vaskes og brukes noen år, kan den med fordel syes, og husk å bruk stoff som ikke missfarger.

De mer fingernemme kan enten kjøpe eller laste ned et julegensermønster fra internett og strikke den selv, eller man kan brodere. Alt ettersom hva man føler for og har tid til. Det enkleste er selvfølgelig å kjøpe en ferdig, og med det store utvalget som finnes i dag skal det mye til for at man ikke finner noe som passer.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post