Julegensere – den internasjonale dagen

Hvis du har sett flere gå rundt i gatene med julegensere, så har du nok ikke sett alt: den 3. fredagen i desember er nemlig den internasjonale dagen for julegensere.

La oss ikke spørre hvorfor nettopp denne dagen har blitt utpekt som en fridag for alle som liker å gle seg i stygge julegensere, men heller se nærmere på hvordan dagen er ment å bli feiret.

I følge denne nettsiden krever deltakelsen til dagen for stygge julegensere bare tre ting:
Kjøpe en stygg julegenser (om du ikke allerede har en)
– Bruke den hele dagen (ingen avbrudd og ingen unnskyldninger – skal du på trening? Bruk en juletights!)
– Dele bilder av deg selv med venner og familie (dette er det morsomste)

Det finnes mange spesielle dager å feire her i verden, men dette er desidert en av de morsomste! Kjøp deg en julegenser i dag, og bli med å feire den internasjonale dagen for julegensere du også! 🙂

Julegensere på jobb

Det var rundt år 2010 at julegensere virkelig tok av i USA, og tradisjonen spredte seg raskt til vårt kontinent. I 2015 var det flere gensere enn noen gang å se i Norges gater, og i år kommer det til å bli enda flere.

Flere arbeidsplasser har slengt seg på trenden med å feire den internasjonale dagen for julegensere, så det er bare å krysse av den 3. fredagen i desember i kalenderen, kjøpe seg en julegenser og glede seg!

Og når du først er i gang kan det være lurt å supplere med noen LED-lys eller juletights for å gjøre outfiten komplett 🙂

Vi har lager i Norge, og leveringstiden er bare på 2-3 dager – med fast pris for frakt, uansett hvor mange gensere du velger å kjøpe.

Da gjenstår det bare å glede seg til 16. desember! God julegenserdag!


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post