Julegenser til kjæledyret - slik gjør du det

Vi elsker å dulle med kjæledyrene våre, og det å ikle de firbeinte i menneskelignende antrekk er noe som slettes ikke er uvanlig blant nordmenn.

Stygg julegenser til hun

Trykk her for å se årets morsomste julegenser til hund

Enkelte drar en regnjakke over bikkja av praktiske årsaker, mens andre igjen dresser den opp som en ku i forbindelse med karneval eller lignende. Har du dog fått med deg den nyeste trenden for kjæledyrene? Nå kan du ikle hunden eller katten din i en julegenser, også ofte omtalt som «ugly christmas sweater», slik at også kjæledyret føler seg som en del av familien under julefeiringen!

Julegensere til folket, og til dyrene …

Julegenseren har blitt en del av norske hjem, og har definitivt kommet for å bli. Hvert eneste år ser man at salget av slike gensere øker, og man har garantert lagt merke til personer eller familier som legger ut bilder i sosiale medier der de er ikledd matchende julegensere. Det som (foreløpig) ikke har vært like populært, er å dresse opp kjæledyrene i matchende julegensere. Denne trenden har nå blitt vanlig i utlandet, så da er det vel bare et spørsmål om tid før de firbeinte her hjemme også kan posere stolt på det årlige familiefotoet foran juletreet. 

 

Foreløpig finnes det (pussig nok) ikke noen dedikerte butikker som selger julegensere for hunder, katter eller andre kjæledyr. Men frykt ikke, løsningen er relativt enkel. Det finnes flere måter du kan ordne en slik genser til kjæledyret på, men det krever naturligvis litt syferdigheter og en smule kreative aner. Det beste med alt? Her er det helt opp til deg hvilken stil du ønsker, for «menneskets beste venn» kommer neppe ikke til å ha noen mening om det uansett!

Slik lager du en julegenser til kjæledyret

Avhengig av størrelsen på kjæledyret ditt, så er også fremgangsmåten her noe ulik. For de fleste hunder vil det dog uansett være mest aktuelt å se etter julegensere i barnestørrelser. Disse kan enkelt da tilpasses hundens størrelse, og med en saks, en nål og litt tråd, så skal det være relativt greit å tilpasse genseren etter din firbeinte venns behov. Vil du gjøre det enklest mulig, så holder det egentlig å kutte av ermene på genseren, men det er naturligvis mulig å skreddersy den akkurat for din hund hvis man vil gjøre litt ekstra ut av det.

Julegensere for hunder og andre kjæledyr høres kanskje ut som en teit idé, men de er tross alt en viktig del av familien, og hvis du og familien din vil vinne «Likes» i sosiale medier, så er en slik oppdressing nærmest garantert en vinner. Og for deg som ikke orker å ta deg bryet med å tilpasse en genser på denne måten, så skal du heller ikke se bort ifra at utvalget av ferdigtilpassede julegensere for kjæledyr snart kommer til å bli bedre.

NB! Husk at du må tenke på hvilket stoff genseren er laget av. Det er slettes ikke sikkert at din firbeinte venn tåler stoffet like bra som kroppen din gjør.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post