Julegenser

Hos julegenserbutikken.no kan du skaffe deg det som garantert blir årets kuleste julegenser!

Vi har julegenser til herre, dame og barn. Hva med å kjøpe en julegenser til hvert familiemedlem og lage et annerledes julekort?

Besøk butikken vår her.

Julegenser

Julegenseren ble populær i Norge rundt år 2010, men det var først i 2014 og 2015 at det virkelig tok av. Store kjedebutikker som Cubus og Hennes og Mauritz begynte å selge sine versjoner av genserne. Flere arbeidsplasser innførte “julegenser-dager” på jobb rett før juleferien, og kjendiser ble observert på TV med de populære genserne.

Julegensere til herrer og damer

Julegenser. Kilde: Flickr.com

Problemet var at når man skulle kjøpe seg en slik genser så måtte man enten velge noe “alle” andre hadde fra H&M eller Cubus, eller så måtte man bestille fra utlandet med lang leveringstid. Det har vi nå gjort noe med, og du kan nå bestille unike julegensere fra vårt lager i Norge her på julegenserbutikken.no.

Vi har håndplukket de kuleste modellene fra våre leverandører, og har kjapp levering og fast pris på frakt.

I USA og England, hvor julegensertradisjonen har vart lenge, var det før vanlig med hjemmestrikkede gensere. Derfor er de fleste genserne på markedet i dag designet slik at de ser ut som de er strikket. Mønstrene er inspirert av de originale julegenserne fra 1980-tallet, men man finner også nyere design som fokuserer mer på humor. På 80-tallet ble faktisk genserne ofte sett på som så stygge at de ikke kunne brukes. Men nå har de fleste funnet frem genserne fra skapene sine igjen, ettersom de “originale” genserne ofte har unike mønstre man kan være sikker på at ingen andre har.

Uansett hvilken julegenser du måtte velge å gå for, garanterer vi at du kommer til å bli fornøyd med din handel her hos oss!

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post