Julegavetips til den som har alt

Like sikkert som at det regner i Bergen, så kommer julefeiringen, stresset og ikke minst julegaveshoppingen i desember. Enkelte oss har nok den samme problemstillingen hvert eneste år – hva skal jeg kjøpe til pappa, eller hva skal vi gi til svigerforeldrene som allerede har alt de trenger? Og siden du leser denne artikkelen, så har du helt sikkert googlet deg frem etter «julegavetips» og er i villrede til hva du skal kjøpe. Frykt ikke, vi har et godt tips som kommer til å falle i smak hos de aller fleste!

Det beste tipset til den som har alt

Man finner helt sikkert på noe man kan gi, men når man allerede har gitt en flaske vin eller konjakk fem år på rad, så begynner det kanskje å bli litt oppbrukt. Dessuten leser han/hun aldri bøkene du har gitt til jul tidligere, så hva kan man egentlig finne på å gi til den som har alt? Jo, vi har et godt tips – nemlig en julegenser. Hva er en julegenser, spør du kanskje da? Jo, det er noe såpass enkelt som en genser med designelementer fra julefeiringen. Gjerne er den fargesprakende, kanskje med både lys- og lydeffekter, men hovedfaktoren er at den skal på en eller annen måte minne om julen, og ikke være så høytidelig.

Denne trenden har for alvor etablert seg i Norge, etter å tidligere ha vært meget populær blant annet USA gjennom flere tiår. Så hvorfor ikke overraske svigerfar med en «ugly christmas sweater» som kanskje til og med reflekteres hans personlighet? Her har man mange muligheter gjennom et godt utvalg, og treffer man blinken her, så vil det garantert gi jubel under pakkeåpningen. Kanskje kan man til og med slå til med matchende gensere for hele familien – og vipps, så har man unnagjort julegavehandlingen på et blunk!

Lag din egen julegenser

Dette julegavetipset behøver nødvendigvis ikke være dyrt heller. Mange julegensere er rimelige i utgangspunktet, men vil man virkelig gjøre det personlig, så kan man lage sin egen julegenser. Du behøver ikke annet enn en gammel genser i julens farger, litt nål, litt tråd og noen ferdigheter til å bruke disse. Her er det bare å søke etter inspirasjon på nettet til hvilke elementer man kan påsette genseren, og det er naturligvis kun fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre her. Det som er fint med julegensere er at det nemlig ikke finnes noen regler for hvordan de skal være!

Julegavetipset er naturligvis ikke begrenset til foreldre eller svigerforeldre for den saks skyld. Her kan man glede både nieser og nevøer, søstre og brødre, eller kanskje til og med kjæledyrene til en kamerat eller et familiemedlem. Gjør man dette til en tradisjon hvert eneste år så kan det helt sikkert bli en morsom greie, og spesielt for de personene man aldri vet hva man skal gi i julegave til. Da slipper du å google etter julegavetips også til neste år, og kanskje året etter der igjen.

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post