Hvorfor velge en opplevelsesgave til jul?

Det er ganske sikkert at du har begynt å bli lei av sokker, skjorter og dårlig parfyme som hoper seg opp i skuffer og skap. Julegavene har blitt overflødige, og saktens har de fleste av oss alt vi trenger i hverdagen. Hva er vel derfor bedre enn en opplevelsesgave fra en du er glad i og som du kan dele med dine nærmeste. Her skal vi se på noen tips til opplevelser som man kan ønske seg.

Og en opplevelse som gave trenger hverken å være dyrt eller eksklusivt. Det kan både være en romantisk reise til kjæresten, eller en spasertur med far. Alt går an, så her må man bare ta fantasien i bruk. 

Men hvis du ikke liker noen av disse opplevelsesgavene, bør du sjekke ut disse artige julegenserne!

Opplevelsesgave til han og henne

 

Opplevelser til henne

Du vil helt garantert score en rekke poeng om du slår til med en opplevelsesgave til henne. For det er mange ting som er trendy akkurat nå, men man må kanskje regne med at det vil koste litt. 

Det kan ofte involvere overnatting på hotell, storbyferie med shopping, naturopplevelser og fjellklatring. Hun blir spesielt glad for spesielle opplegg som du har fikset, slik som besøk på en verdenskjent severdighet eller ellevill shopping. Men mange blir like glade for en romantisk fjelltur med deilig mat og kos foran peisen. Sørg alltid for å ha en bjørneskinnsfell og masse god vin. Dette fikser du.

Opplevelser til han

Er det noe han liker så er det tid med gutta. En fotballferie eller fisketur, kan du enkelt fikse ved å kontakte kompisene hans via sosiale medier. Men vil du selv være med, kan du kombinere en fritidsaktivitet han setter pris på, samtidig som du får ekstra god tid til det du liker.

Poeng scores garantert om det følger med noen ekstra godbiter, enten er en deilig middag på et hotell eller andre ting. Det kan være lurt å unngå ting som spa, manikyr, strikkekurs eller turer hvor venninnene dine er med.

Opplevelsesgave til barna

Det er sjelden et problem å finne på julegaver til barna, da de nesten ikke kan få nok av julefeiringen. Opplevelser til barna kan likevel være ting som tur på kino eller badeland, men også overnattingstur under åpen himmel. Sørg for å ha skikkelige soveposer med temperatur-regulerende materialer. 

Det kan være smart å forberede barna på opplevelsesgaver, ellers kan jula bli trist. Men er det en juleferie til et varmere strøk, blir nok overraskelsen uansett populær.

Opplevelse til foreldre

Foreldre har som regel alt de trenger, og vil heller ha opplevelser med familie og venner som de setter aller høyest. Inviter far med på fjelltur og mor med på vinsmaking. 

Dersom barna har begynt å etablere seg med stabil økonomi, kan de jo gå sammen om en større opplevelsesgave som tur til Piemonte eller Alicante. Dette vil bli en opplevelsesgave som alle vil huske i alle år.

Uansett hva man velger, er det kjekt å ha en julegenser som man kan spre glede og latter med, så velg en opplevelsesgave med humor til.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post