Hva gjør en stygg julegenser stygg?

Det er kanskje opp til hver enkelt å avgjøre hva som er en stygg julegenser og ikke, men det er et par ting som går igjen når man spør folk hvilke elementer som bør være med. Når du bestemmer deg for hvilken julegenser du skal gå for i år, må du huske på å velge en som vekker oppmerksomhet. Her har vi samlet noen kjennetegn for en skikkelig stygg julegenser:

  • Den har minst tre farger: det finnes julegensere med få farger, og det finnes julegensere i alle regnbuens farger. Men la oss være ærlige: jo fler, jo bedre! Og jo styggere, jo bedre. En to-farget julegenser kan kanskje være stygg, men en genser i mange farger blir som regel styggere. Julen er en høytid hvor rødt, grønt, hvitt, gull, sølv, mørkeblått og lilla blir mye brukt - så det er heldigvis nok av farger å ta av!
  • Den har påsydde effekter: gensere hvor det er sydd på bjeller, kuler, blinkende LED-lys eller andre effekter, er som regel styggere enn helt plaine gensere. 
  • Den gir ikke mening: å blande jula med uventede ting, gir lite mening - dinosaurer, vinflasker, ølåpnere - det blir morsomt!
  • Den er lett å legge merke til: skill deg ut i mengden og gå for en genser med lys! Å skille seg ut i mengden er et must for å kvalifisere som en stygg julegenser. Et eksempel på dette er genseren vi har som har plass til to personer - den er umulig å ikke legge merke til, og de fleste vil nok trekke på smilebåndet når de får øye på den.
  • Den krenker noen: julegensere som sjokkerer og krenker noen er en vinner. 2017 var det store krenkeåret for "generation offended". Vil 2018 bli enda værre?

You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post