Hva bør du ha på deg på julegenserfesten på kontoret?

Hva du har på deg når du tusler rundt hjemme i jula, er opp til deg. Men når det arrangeres julegenserdager på jobben din, er det forventet at du tar på deg noe som er relevant til jula.

Alle er ikke like glade i å kle seg ut, og alle er forskjellige. Noen elsker å gå "all in" ved enhver anledning, mens andre vil helst skille seg minst mulig ut. Her har vi laget en liten guide som viser hvordan du velger rett genser, ut i fra hvordan du vil at folk skal se på deg.

Midtpunktet på festen

Hvis du er av typen som eeeelsker oppmerksomhet, og vil være midtpunktet på festen, anbefaler vi en julegenser med LED-lys! Våre gensere er utstyrt med 12 LED-lys som blinker i alle regnbuens farger. Dette gir en skikkelig disco-effekt, og gir deg garantert oppmerksomheten du fortjener!

Den obsessive

Vi kjenner alle en person som er sykelig opphengt i noe - feks. gale kattekvinner. Eller de som ikke snakker om annet enn akevitt, eller rakfisk. Er du en sånn en, bør du sjekke ut de forskjellige genserne vi har til forskjellige temaer. Vi har gensere for både akevitt-elskeren, rakfisk-fanatikeren, den gale katte- eller hundekvinnen og golfentusiasten.

Trendeksperten

Kanskje du er en av dem som alltid følger med på hva som er siste skrik på motefronten. Da regner vi med du allerede har hengt deg på julegensertrenden, og er oppdatert på hva som er mest populært. Generelt kan man dele inn julegensere i to kategorier - de som er 

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post