Her er de mest populære julegavene i 2018

Det uendelige spørsmålet om hva man skal gi til de andre til jul er noe som plager mange. For det første er det mange som påstår at de har alt de trenger, og for det andre er det mye å velge mellom. Skal man kjøpe noe som personen trenger, eller skal man kjøpe noe som man vil huske for sin oppfinnsomhet og kreativitet. Man kan kanskje skille det mellom barn og voksne.

Noen velger bare å kjøpe gaver til barna, mens andre har formål med å sette mottakeren av gaven i en komisk situasjon. Her skal vi se på noen populære julegaver som folk gir i 2018.

Visste du forresten at stygge julegensere har blitt en farsott landet over!

Til mann

Menn ønsker seg fortsatt tekniske ting, verktøy, sportsutstyr og klær. Men skal man se på forrige år, er det ting som treningsklokker, droner, klær ogverktøy som gjelder. Husk at verktøy og treningsutstyr kan være vanskelige områder, siden han er veldig nøye på kvalitet og bruksområde. Det kan derfor være enda bedre å gi et gavekort.

Til henne

Kvinnen i ditt liv elsker å bli satt pris på. Det gjelder derfor å finne de mest lukrative smykkene og klærne som hun ikke kan få tak i selv. Men vær forsiktig med å kjøpe undertøy eller klær. Er det for små kan du nemlig få en skyllebøtte for at du kjøpte for lite, og kjøper du for store klær, så får du kjeft fordi du synes hun er for tjukk. Kjøp gavekort og gjerne ta med en reise eller hotellopphold med ekstra oppvartning.

Til liten gutt

Små gutter elsker å få julegaver. Og det handler som oftest om leketøy, dyre tekniske duppeditter eller sykler. Men å kjøpe julegaver til minstemann kan være en skummel foreteelse. Er ikke leken akkurat slik som han hadde forklart så kan lekene fort havne i veggen.

Populære julegaver til alle sine nærmeste

Til lita jente

Jenter elsker alt som har med rosa og prinsesser å gjøre. Hvis de ikke allerede har begynt å sminke seg. Husk på at man ikke trenger å gi sminke før de er gamle nok. Det er ofte jenter liker gaver som passer til noe de har fra før, enten det er noe til prinsesse slottet sitt eller en bok i en serie. Stikkord her er farger, bøker, klær og sminke. 

Til foreldre og besteforeldre

Som oftest er det disse som skal ordne alt til jul, og som oftest vil de bare ha litt fri eller noe godt for magen. Enten det er søt sjokolade eller deilig drikke. Det trenger ikke være sjokolade eller alkohol, for tørket frukt eller en pakke med eksklusiv te kan også være godt å få.

Til venner

Venner er dine beste allierte og noen har du for livet. En julegave kan være med på å forsterke dette forholdet. Og her kan man tørre å være litt utfordrende og vågale med. For en venn vil alltid forstå dine hensikter. Dessuten vil man få mange morsomme stunder sammen hvor man kan snakke om de komiske julegavene man gav til hverandre. 

 

Til sjefen

Man kan også godt gi gaver til sjefen, men man må passe på at man ikke oppfattes som smiskende eller misfornøyd. Noen har et distansert forhold til sjefen, mens andre er sjefens høyre hånd. Man må vurdere hor gode venner dere er før man kjøper julegaver til sjefen. En god flaske vin eller en billett til en fotball kamp kan være tingen for dem som vil gi noe til sjefen sin.

Konklusjon

Jula er tida for å gi hverandre julegaver. Det er først og fremst et tegn på at man er en del av gjengen og er en person man er glad i. Man må likevel passe på å ikke gi gaver som vil støte noen. Det er ikke alltid en god intensjon er nok. 

Hvis man ikke finner på noen ting som helst etter å ha trålet alle butikkene, så kan du sjekke ut en stygg julegenser med morsomme bilder på.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post