Finne nye motiver til julegenseren

Julegensere har blitt like vanlig som crocs og grilldress. Det er gjerne motiver som gjør oss glade, slik som reinsdyr og julenisser, og det siste er julegenser med egne lys blitt populært. Hva letter ikke bedre på arbeidsmiljøet enn en morsom julegenser med dertil hodepryd og rød nese? 

Det er ingenting i veien for å finne nye motiver til julegenseren heller, for her er det fantasien som teller. Dessuten har folk mange forskjellige minner og ting de forbinder med jula. Sikkert og visst er det at uansett hva man velger, så hjelper det å ha med typiske symboler som vi forbinder med jula. 

En ny trend som er fremtredende er strikking, og om du er en ivrig strikker er det bare å sette i gang. Men mange julegensere er også laget med figurer som enkelt limes eller sys på. 

Sjekk ut hvilke morsomme dyr du kan ha på julegenseren!

Morsom apekatt som motiv

Uansett hva man velger, så er det fint å kunne skille seg litt ekstra ut. Og da er det bare å finne nye motiver til julegenseren. Her skal vi se på noen nye motiver vi fant.

Katten

Ikke mange julegensere har huskatten som motiv. Det er nesten litt merkelig, så glade vi er i dette kjæledyret. Og det er mange ordspill og uttrykk som kan brukes med akkurat dette dyret. Katten kan godt ha på seg en nisselue, men aller morsomt blir det om man trer på den reinsdyrgevir. En katt etter julepølse eller hengende høyt oppe i et juletre blir supert.

Hunden

Hunder slipper også unna i denne sammenhengen, men kanskje ikke etter dette. Hunder er virkelig morsomme og de gjør masse rart. Hunden er jo også menneskets beste venn, noe som bare må gi mange idéer. Pryd julegenseren med 1001 dalmatinere eller en grand danios!

Skilpadden

Dette eksotiske dyret er noe vi alle har et forhold til. Treg som en skilpadde eller lunefull er noe vi forbinder med den langsomme krabaten. Skilpadden er veldig grønn, noe som passer utmerket på et julemotiv. Andre små kryp som passer er krabber, kreps og frosk.

Sjiraffen

Mange lurer kanskje på hvorfor man skal ha med et afrikansk dyr fra savannen, men det har noe med utseende dens. Med den lange halsen og det litt overraskede uttrykket, gir sjiraffen et helt nytt og morsomt motiv. Det er ingen tvil om at også apekatten er en figur man kan ha på julegenseren sin.

Det som er bra med dyra, er at de gjør mange morsomme ting! Og til en julegenser er nettopp det en morsom ting. For jula skal være morsom for både liten og stor.

Andre motiver 

Men det er også mulig å ha andre tema på julegenseren sin. Det kan være mellom-menneskelige situasjoner eller jul med et tema man liker. Handler det om alkohol og sex, bør julegenseren være til en myndig person. Det man kan få med seg på den neste julegenseren sin er for eksempel disse motivene:

  • Sit-coms, kjendiser i kjente situasjoner
  • Tegneseriefigurer, en morsom superhelt 
  • Tema-tema, f.eks julenisse med Harley Davidson 
  • Satire på politiske hendelser

Det er ikke alltid alle ting blir morsomt, men med litt fantasi og humor blir det meste morsomt. Det viktigste er å ikke ta seg selv så høytidelig.

 

 

 


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post