Ønsker du å sette en ekstra spiss på julefeiringen?

Alle høytider har sine egne særegenheter og tradisjoner på både godt og vondt, men det finnes vel neppe noen som kommer i nærheten av julen, hverken i lengde eller i oppbyggede forventninger hos både store og små. Spesielt barna har en egen evne til å sette fantasien i sving lang tid i forveien og det skal ikke så mye til før de kjenner de begynner å glede seg til den store høytiden. I både skoler og barnehager lages det julepynt og julegaver til den store gullmedalje, og det tiskes og hviskes i krokene om hva man ønsker seg, og hva man tror man kommer til å få.

Jo nærmere julen man kommer jo større blir forventningene, og når julegavehandelen setter inn for fullt er det nesten ikke til å holde ut for de små julenissene. Da er det en rekke ting man som voksen kan gjøre for å sysselsette barna, blant annet la dem delta i forberedelsene. Det er alltid stor stas når hjemmelaget julepynt og julegodt kommer på bordet, og så er det samtidig en fin aktivitet som hele familien kan være med på.

Ønsker man å sette en ekstra spiss på forberedelsene, og samtidig markere høytideligheten litt mer enn bare være sammen, hvorfor ikke finne frem noen nisseluer man kan ha på seg? Eller kanskje også noen matchende stygge julegensere? Tenk bare så koselig det er å sitte rundt et julepyntet bord, med juleduk, og kanskje tøy i samme mønster. Ikke bare skaper man samhørighet i familien med å gjøre noe sammen, det er også gøy å kle seg etter årstiden, og hva passer da bedre til jul, enn julegensere til hele familien.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post