Dette var Ugly Christmas Sweater trendene i 2017

2017 er forlengst forbi. I dette innlegget skal vi ta en nærmere titt på Ugly Christmas Sweater trendene i året som gikk. 

Først av alt - Ugly Christmas Sweaters har aldri vært mer populært enn det var i 2017. Både i landene hvor trenden startet først, som USA og England, og her hjemme i Norden, var 2017 året hvor det ble gjort flest søk i Google etter Ugly Christmas Sweaters.

Det kan begynne å se ut som trenden nå har "satt seg" i USA, og gått fra å være en trend til å bli en tradisjon, på lik linje med Oktoberfest, Halloween osv. Dette er selvfølgelig gode nyheter, og betyr at vi forhåpentligvis kan forvente å se morsomme gensere i før- og romjula i mange år fremover.

Her hos Julegenserbutikken merket vi godt at det var mye mer trykk i 2017 enn i 2016. I fjor var første året vi hadde laget designene helt selv, fra scratch. Kundene våre elsket det! Når vi designer genserne våre fra bunn av har vi mulighet til å legge inn elementer som nordmenn trykker tett til sitt bryst - som for eksempel akevitt og rakfisk!

Av vårt utvalg av Ugly Christmas Sweaters, var det genserne med de norske temaene som skilte seg ut og solgte aller best - i tillegg til den flotte "Make it Rein"-sweateren vår, med LED-lys.

Hva som blir trendene i 2018 er det vanskelig å spå - men ut i fra spørreundersøkelsen vi sendte ut til våre kunder i desember 2017, virker det som om dere vil ha enda drøyere gensere, og enda mer "ugly" julegensere. 

Vår 2018-kolleksjon av Ugly Christmas Sweaters lanseres i september/oktober. Innen den tid kommer vi til å skrive et blogginnlegg med noen smakebiter - så det er bare å glede seg!


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post