Dette var de mest populære julegavene i 2017

Hvert år dukker de samme spørsmålene opp: hva skal man gi i julegave? Det er alltid vanskelig å finne noe å gi til "den som har alt", eller til noen man ikke kjenner så godt - som for eksempel et familiemedlem man ser sjelden.

Det er alltid visse ting som skiller seg ut når det kommer til julegaver.

I følge undersøkelser DnB har gjort ønsker flest menn seg elektronikk-produkter og sportsprodukter til jul, mens kvinner som regel ønsker seg opplevelser, gaver, bøker, reiser, interiør og klær.

I tillegg til undersøkelsen til DnB er det andre metoder man kan bruke for å finne de mest populære julegavene. 

Blant annet kan man bruke Google sine søketall, og tall som for eksempel nettbutikker og prissammenlikningstjenester, som prisjakt.no, selv offentliggjør.

Prisjakt sier selv til Hegnar.no at "Årets julegave 2017" var en Sony Playstation 4 Slim 500MB i følge trafikktallene deres. iPhone 7 lå rett bak, på andreplass.

De neste plassene er fulgt av mobiltelefoner fra Samsung, spillkonsollen til nintendo og ullundertøy fra Kari Traa.

Med andre ord, mye teknologi. Elsykler var også populært, og utrolig nok var også bildeler en hit under treet.

Til Hegnar.no sier daglig leder i Prisakt.no, Carolina Appelqvist, at det var mye elektronikk og lydprodukter i 2017, og at moteklokkene til Daniel Wellington også var populære.

Her hos Julegenserbutikken har vi dessverre ikke tall på noe annet enn Ugly Christmas Sweaters. Men det vi kan si, er at vi solgte mange herregensere til damer, hvilket betyr at det nok var mange menn der ute som fikk en julegenser av kjæresten sin, samboeren sin eller andre.

Og hvem vet - kanskje er julegensere plutselig på listene over de meste populære julegavene en gang i fremtiden?


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post