Julegaver på budsjett - billige julegavetips

Desember er en krevende måned for lommeboken til de fleste nordmenn. Mens enkelte mener at det å ha en stor familie er en velsignelse, så er det andre som tenker stikk motsatt når julegaveshoppingen skal gjøres unna. Samtidig som det å gi julegaver er kostbart, så kan det være vanskelig å finne på hva man skal gi bort. Her kommer vi med våre beste julegavetips, som også er meget billige!

De billigste julegavene lager du selv

Når man ikke vet hva man skal gi, og kanskje heller ikke har råd til å gi noen dyre julegaver, så kommer vårt beste julegavetips her – du lager gavene selv! Men hva skal du egentlig lage, som mottakeren blir glad av, ikke krever enorme mengder med kunnskap og samtidig er billig …?

Her er vårt beste forslag at du lager en julegenser som du kan gi bort. Kanskje kan du til og med lage flere matchende julegensere, slik at du kan krysse av en stor del av julegavehandelen på en enkel og effektiv måte. Det krever ikke store kunnskaper å lage en slik genser. Alt man trenger er en gammel (eller billig og ny) genser i julens farger, litt lim og noen morsomme juleeffekter. For eksempel snømenn av stoff, julekuler, LED-lys for den som vil gjøre det skikkelig avansert – for her er det kun fantasien som setter grenser. Disse julegenserne er veldig «in» om dagen, og blir helt sikkert tatt godt imot av mottakeren.

Få mye for pengene – kjøp julegavene etter jul

Vil man virkelig spare penger, og da mener vi store summer, så handler man julegavene like etter jul. Da skal alt selges til spottpriser, og spesielt kan man da spare mye penger på julepynt og julerelaterte gjenstander. Kanskje kan dette være aktuelt å gi til neste år? Dersom man ønsker å gi en i utgangspunktet dyr gave, så er vårt beste julegavetips at man handler for eksempel sykkel like etter at sykkelsesongen er over, og nye ski akkurat når snøen har smeltet. Da kan man få topputstyr som selges ut for 40-50 prosent av normal utsalgspris, og man kan gi en formidabel julegave uten at den nødvendigvis kostet skjorta.

Andre julegavetips til ting du lager selv

Er man i det skikkelige kreative hjørnet, så finnes det massevis av andre julegaver man kan lage selv. Her anbefaler vi at man leser litt på blogger på nettet for å finne julegavetips til hva andre har laget, slik at man får litt inspirasjon. Ting som er enkle å lage er blant annet stearinlys, julepynt, hjemmelagde pepperkaker eller karameller, fotoalbum (kan koste litt, avhengig av hvor mye man gjør ut av det) og så videre. Kanskje kan man til og med aktivisere barna under julegaveproduksjonen, slik at det også blir en morsom familiegreie ut av det. For husk at julen skal handle om hygge og kvalitetstid med familien, noe som oppnås lettere dersom man unngår alt stresset som er forbundet med julegaveshopping.


You may also like

Vis alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post